zondag 18 maart 2012

Hallo allemaal,

Hierbij een bericht van de RoemenieCrew. Of eigen eigenlijk meer een herinnering voor 2 zaken :
- de kennismakingsavond van 31 maart Start om 19.00 uur bij de loods van de Fam. Heideveld. Niemand heeft zich afgemeld, dus gaan we er vanuit dat iedereen er is, leuk! Het wordt een gezellige avond waar we ook wat gaan doen met elkaar. Dus tot dan!

- de betaling van de reis. Tot nu toe hebben de meesten het eerste deel van de reis nog niet betaald. We willen jullie toch vragen dit wel voor 1 april over te maken. Dit eerste bedrag (250,-) mag je overmaken op rekeningnr, 3702.66.137 t.n.v. Evangeliesatiecommissie Ned. Gered. Kerk. Let erop dat je het volgende vermeld: NAAM, project Roemenie.

Verder kunnen we jullie melden dat we druk bezig zijn met het uitzoeken van het vervoer naar Roemenië. En het weekend van april. Er gaan een aantal van ons in april een weekend naar Roemenië om nog eens te bekijken hoe de stand van zaken is. Ze zullen daar dan gelijk het e.e.a. Bespreken met de mensen van het weeshuis. Als ze daar geweest zijn. Dan houden we weer een informatie avond voor jullie waar we wat meer duidelijkheid kunnen geven over de reis etc. Deze avond vind plaats op 12 mei. Zet dit dus vast in je agenda.

Hoop informatie, maar eerst maar eens tot de 31ste!!
Groet RoemeniëCrew.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten