zondag 29 januari 2012

Nieuws van het voorbereidingstema

Afgelopen dinsdag hebben we met het voorbereidingsteam weer een vergadering gehad en er is weer heel wat meer duidelijk. Uiteraard willen we jullie hierin laten delen:

We gaan met totaal 29 personen naar Roemenië. En dat zijn de volgende personen:
Hanna Beekhof
Jeanine Boer
Linda van der Velde
Arnold van Gelder
Simone Elzerman
Stephanie van Boven
Manuela Barneveld
Tamar van den Berg
Esther Beekhof
Vera Winter
Erica Kroese
Christiaan van Gelder
Geanne van de Kolk
Gertjan van het Ende
Jeffry van der Mijde
Marco Ritsema
Anri Lodewijk
Henrieke Souman
Johan Duim
Jesse van Bergeijk
Ans Leeffers
Bart Duim

Gerard van der Velde
Sarris Barneveld
Wilhelm Beekhof
Nico Schneider
Christiaan Heideveld
Gerard Boer
Janneke van Olst
Er zijn nog een aantal mensen die in gesprek zijn met het voorbereidingsteam. Wanneer duidelijk is dat zij meegaan, zullen we jullie daarover informeren.

Verder gaan een aantal van ons in april een weekend naar Roemenië om te kijken wat we er nu precies kunnen doen. We gaan in overleg met het kindertehuis om te zien wat de klussen zijn die we kunnen doen en wat er nog geregeld moet worden voor deze klussen. Tevens gaan we alle vragen op papier zetten die we nog willen weten van de mensen in Roemenië en die kunnen we dan ook doornemen. Dus mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust. Denk bijvoorbeeld na over je talenten hoe zou je deze kunnen intzetten in Roemenie.

Daarnaast willen we met jullie een gezellige avond houden op kortere termijn. Hierover hebben we a.s. donderdag een bijeenkomst. We zullen dan een datum prikken en deze aan jullie doorgeven. Het zou mooi zijn als iedereen kan, want het is de bedoeling dat we elkaar wat beter leren kennen. We gaan met een hele groep en we willen er een leuke tijd van maken!!

3 opmerkingen: