maandag 6 februari 2012

Nieuws over de reis...

Middels dit bericht willen we je informeren over de werkvakantie naar Roemenië. De werkvakantie zal plaats vinden van 7 t/m 18 augustus 2012. We zullen waarschijnlijk met de bus naar het vliegveld van Dortmund rijden. Vanaf daar vliegen we naar Tirgu Mures. Vandaar naar onze eindbestemming Holtmaros.

De tickets zijn nog niet besteld. We zijn op zoek naar de juiste reis. Toch willen we dit wel binnenkort gaan doen. Daarom willen we jullie vragen om uiterlijk 1 april 2012 een kopie van jullie paspoort of ID in te leveren. Nogmaals, denk erom dat hij na 18 augustus 2012 nog minstens een half jaar geldig is. Je kunt deze inleveren bij Sarris Barneveld (s.barneveld1@chello.nl).

Daarnaast zijn de kosten van de totale reis € 475,00. Dit zijn de kosten voor je reis, verblijf, eten/drinken. Wanneer we eventuele uitjes gaan maken en je wilt nog wat drinken of een souveniertje halen, dan komt dat uiteraard nog voor je eigen rekening. Het geld willen we graag in 2 delen ontvangen:

-         € 250,00 vóór 1 april 2012
-         € 225,00 vóór 1 juni 2012

Dit geld kun je overmaken op 3702.66.137 t.n.v. Evangelisatiecommissie Ned. Geref. Kerk. Het is heel belangrijk dat het je het volgende vermeld bij de omschrijving ‘NAAM, Project Roemenië’, zodat we kunnen zien van wie het geld afkomstig is.

Eind april gaan een aantal mensen van het voorbereidingsteam naar Roemenië toe. Ze gaan kijken welke klussen we nu precies kunnen doen, zodat we in Nederland al een soort planning van de werkzaamheden kunnen maken. Daarnaast is het moeilijk communiceren via internet met Roemenië. Daarom zullen we vragen gaan verzamelen die we kunnen doornemen met de juiste mensen in Roemenië. Denk daarom alvast na over zaken die we willen weten. Voor de recreatie voor de jeugd zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan: Hoeveel kinderen kunnen we verwachten voor een activiteit? Er zijn er een aantal uit het kindertehuis, maar ook uit het dorp. Het is handig te weten met hoeveel personen je rekening moet houden voor het organiseren van het één en ander, want dit doen we al in Nederland. Laat weten wat je bezig houdt. We willen de reis graag samen met jullie voorbereiden! Laat ook weten wat je talenten zijn, misschien kunnen we die inzetten. Dit is zo maar een voorbeeld, maar we zijn heel erg benieuwd naar jullie ideeën!!

Dan willen we op korte termijn een gezellige avond houden als groep. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen. We moeten straks ten slotte samenwerken. Hoe dit er precies gaat uitzien, dat laten we jullie nog weten.

Dan nog even het laatste, we willen jullie ook op de hoogte houden via een Blog, zie www.roemeniereis2012.blogspot.com  Hierop kunnen we foto’s en informatie plaatsen. Iedereen kan lid worden van het blog, ook personen die niet meegaan, maar het toch leuk vinden om onze bezigheden te volgen.

Groeten het voorbereidingsteam:

Sarris, Gerard, Nico, Wilhelm, Christiaan, Gerard en Janneke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten