vrijdag 10 augustus 2012

We hebben inmiddels weer 2 dagen mogen klussen. 2 Lange dagen wel te verstaan. Gisteren is Wim begonnen met het verleggen van de waterleidingen in de keuken. Dit ging niet helemaal lekker. Hij kreeg het niet voor elkaar om de leidingen aan elkaar te krijgen, wat resulteerde in een hele dag geen water. Moeilijk met zo'n 30 man. Je kunt dan lastig naar het toilet, dus iedereen heeft het netjes opgehouden. Tegen een uur of 7 's avonds stond het er even op, maar het lekte nog aan alle kanten, dus is hij nadat iedereen even snel heeft gedoucht weer verder gegaan. Uiteindelijk heeft hij met hulp van Nico om kwart over 4 s nachts het voor elkaar gekregen en hadden we vanochtend weer water, hier zijn we erg blij om!! 

Al met al hebben we wel hard doorgewerkt, want vandaag zouden de kinderen van het tehuis terug komen en moesten de kamers klaar zijn. En dit is gelukt. Alle kamers hebben nu nieuwe bedden en kasten voor elke kind 1. Daarnaast is er natuurlijk ook doorgewerkt aan de keuken, eetkamer, speelkamer en computer kamer.Deze zijn nog niet gereed, maar het gaat zeker lukken. We beginnen volgende week ook met wat straatwerk.

Gisteravond hebben we een buiten bioscoop gemaakt. We hebben voor het tehuis een beamer gekocht en deze hebben we dus gisteravond even zelf uitgeprobeerd. en hij werkt perfect. Morgen hebben we een gezellige dag. We maken een rondreis door de buurt van waar we zitten. Samen met de dominee die ons alle hotspots zal laten zien. Zondag kunnen we naar de kerk, er wordt dan en feest gehouden met de plaatselijke bevolking en hier zullen we bij aan schuiven, maar daarover later meer.

Vanavond was een goede afsluiter van de eerste  week hard werken. De kinderen kwamen om 20.00 uur thuis en mochten ieder hun eigen kamer bewonderen. De directrice deed het erg leuk. Alle kinderen moesten beneden slapen en mochten om beurten mee naar boven om zelf hun kamer te bekijken. Ze vonden het allemaal erg leuk! Mooi om te zien wat het werk ons oplevert!! Dit is trouwens te zien op de onderste foto's

De sfeer in de groep zit er goed in en iedereen is heel erg gemotiveerd. Op naar week 2!! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten